Jak jsme tvořili designové kanceláře pro Škoda Auto

Je nám potěšením sdílet, že jsme byli vybráni k realizaci mimořádného projektu, v rámci něhož jsme nainstalovali 4000m2 skleněných interiérových dělících příček včetně dveřních systémů.
4. Březen 2024

Zrealizovali jsme výrobu a instalaci designových dělících stěn pro nově vybudované kancelářské prostory Laurin & Klement Kampus v Mladé Boleslavi. Tyto moderně vybavené kanceláře, určené pro vedení firmy Škoda Auto, nabídnou komfortní pracovní místa až pro 2000 zaměstnanců a sjednocují tak předtím rozdělené týmy. Administrativní prostory jsou rozděleny do několika zón, každá specificky navržena pro různé potřeby a aktivity, vybavené nejnovějšími technologiemi. Toto moderní pracovní místo nabízí více než 22 800 m² kancelářských ploch pro sdílení, což zaměstnancům poskytuje flexibilitu využívat pracovní prostory dle individuálních požadavků. Nechybí zde restaurace a kavárny pro zaměstnance i návštěvníky.

Využití systému dělících příček MiltTech umožnilo transformovat standardní kancelářské prostory na elegantní a funkční pracovní prostředí s vynikající akustikou. Naším hlavním cílem bylo dosáhnout optimálního akustického řešení a zároveň udržet moderní a vizuálně přitažlivý design, což se nám díky efektivnímu využití dělících interiérových a prosklených stěn MiltTech podařilo.

Implementace 4000 m2 prosklených dělících příček byla dokončena v rekordním čase 3 měsíců, což zdůrazňuje naši schopnost efektivně realizovat rozsáhlé projekty. Atraktivní vzhled dělících stěn v antracitové barvě dodává těmto kancelářským prostorům jedinečný charakter a zajišťuje, že jejich design zůstane aktuální i v budoucnosti. Slavnostní otevření tohoto progresivního pracovního prostředí je naplánováno na letošní jaro a pevně věříme, že nové kanceláře Laurin & Klement Kampus poskytnou zaměstnancům Škoda Auto ideální podmínky pro efektivní práci a další profesní rozvoj.