The Park: Inovace a kreativita v designu co-workingových prostor

Projekt co-workingových kanceláří The Park, který v roce 2023 otevřel své dveře veřejnosti, se stal nejen místem, kde kreativita a inovace číší ze všech koutů, ale je také vítězem prestižní soutěže Kanceláře roku 2022 v kategorii Hub & Co-working kanceláře.
8. Květen 2024

Při vstupu do těchto kanceláří si nelze nevšimnout, jak promyšlený a svěží design prostoru nabízí nejen estetický zážitek, ale také funkčnost a flexibilitu, které moderní doba vyžaduje. Právě spolupráce se společností Scott.Weber a Procházka & Partners vyústila v prostor, jenž dokonale snoubí design, kvalitu, styl a uživatelský komfort.

Jedním z klíčových prvků, které zaslouží zvláštní pozornost, jsou naše designové dělící stěny. Pokrytí plochy 588 m² dělícími příčkami MiltDesign 2.0 a GlassTech nebylo jen tak. Každý kousek skla, každý profil a dveřní systém byly pečlivě vybírány a instalovány tak, aby doplnily celkovou atmosféru prostoru a zároveň poskytovaly potřebné soukromí a akustickou izolaci, která je v co-workingových kancelářích tak potřebná.

Neopomenutelným prvkem je rozměrná posuvná stěna Nüsing o ploše 41m² ve společenských prostorech. Tato mobilní stěna nejenže elegantně rozděluje velký prostor, ale v okamžiku, kdy je to potřeba, může vytvořit konferenční místnost, která je díky své akustické izolaci dokonale připravena na jakékoli meetingy, workshopy či brainstormingové session.

Neméně důležité jsou i bezpečnostní aspekty, které jsme v The Park vzali velmi vážně. Instalace protipožárních dveří FireBo je jedním z mnoha opatření, která zaručují, že krása a funkcionalita jdou ruku v ruce s bezpečností.

Projekt The Park je příkladem toho, jak může dobrá spolupráce a inovativní přístup přinést řešení, která překračují běžné očekávání a stanovují nové standardy v oblasti pracovního prostředí. Těší nás, že jsme mohli být součástí tohoto úspěšného projektu a věříme, že prostředí, které jsme pomohli vytvořit, bude sloužit svým uživatelům nejen jako místo práce, ale jako zdroj inspirace a inovace.

Pojďme společně tvořit prostředí, kde se dobře nejen pracuje, ale i žije!