Za oponou velkého úspěchu: Transformace Apollo Business Center pro IBM

Na počátku roku 2023 jsme se s hrdostí podíleli na dokončení ambiciózního a prestižního projektu na Slovensku. Stali jsme se klíčovým partnerem při vytváření moderních kancelářských prostor v nově zrekonstruované budově Apollo Business Center v Bratislavě, která se stala novým domovem pro přední IT společnost - IBM.
14. Únor 2024

Společnost IBM si zde pronajala 30 000 m2 plochy a stala se tak majoritním nájemcem v tomto objektu, čímž centralizovalo své kanceláře ze čtyř různých budov do jediné. Na této rozsáhlé ploše jsme instalovali 4000 m2 dělících stěn s dveřními systémy a 100 m2 kompaktních posuvných stěn NewEco. To vše v šibeničním čase 4 měsíců.

A jaký systém prosklených dělících stěn jsme zde realizovali? Pro společnost IBM jsme vytvořili designové kancelářské prostory pomocí systému dělících příček MiltDesign2, který je mezi architekty a designéry velice ceněn pro jeho nadčasový vzhled a funkcionalitu. MiltDesign2, jsou bezrámové skleněné příčky s výbornými akustickými vlastnostmi. Vzduchová neprůzvučnost činí až 47db, a to díky kvalitnímu dvojitému zasklení s tloušťkou skla 10 mm. Pro harmonický vzhled kanceláří byly zvoleny prosklené dveřní systémy v elegantním hliníkovém rámu a minimalistické nosné konstrukce dělících stěn MiltDesign2 byly vyvedeny v moderním odstínu antracitu.

Díky flexibilním mobilním stěnám NewEco jsme byli schopni transformovat jednu velkou místnost na tři akusticky izolované prostory. Tyto posuvné stěny lze snadno skládat a rozkládat dle aktuálních potřeb, což umožňuje adaptabilní využití prostoru.

Tento projekt nám umožnil ukázat naši schopnost efektivně čelit velkým výzvám a zdůraznil význam spolupráce a odbornosti našeho týmu společnosti MILT.