Projekty

The Clinic

The Clinic, nově vybudované oddělení pro dentální hygienu Na Florenci v Praze. Díky proskleným dělicím příčkám MiltDesign jsme vytvořili prostor, který je světlý, otevřený a přitom naprosto funkční.

Lokalita
Praha

Typ příčky
MiltDesign

Plocha
40 m²

Podívejte se na realizace s použitím příček řady MiltDesign

Poptávka

Vytvořme společně nadčasový design s příčkami MILT

Zaujal vás tento projekt? Chtěli by ste ve vaší firmě realizovat něco podobného? Vyplňte prosím formulář a my se Vám obratem ozveme a dohodneme podrobnosti.


Údaje označené * jsou povinné.

Příloha (.jpg, .png, .pdf)

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem odpovědi na můj dotaz.

* povinný údaj

Naše další realizace

EXBIO Praha, a.s

EXBIO Praha, a.s

Philip Morris

Philip Morris

RedBull

RedBull